Wout Bru: ‘Natuurlijk stop ik niet, daarvoor doe ik het te graag’

Natuurlijk vinden wij het fantastisch dat Wout Bru in het kader van het project van Marc Coucke opnieuw een gastronomisch restaurant gaat opstarten. Maar tegelijk maakten we ons ook wat ongerust – onterecht, zo legt hij ons uit.

Het worden drukke dagen voor Wout BRU. Niet alleen moet hij een nieuw gastronomisch restaurant opstarten in Durbuy, hij zal ook de andere restaurants van Marc Coucke superviseren. En dan is er natuurlijk nog altijd zijn eigen brasserie in Schilde.

Nu weten we wel dat Wout Bru een duivel-doet-al is, maar wij maakten ons toch een heel klein beetje ongerust: de voormalige – en toekomstige ! – sterrenchef verzorgt immers al enkele jaren maandelijks de rubriekMade by WOUT in Culinaire Ambiance, waarbij hij speciaal voor ons telkens vijf recepten volgens een bepaald thema uit z’n mouw schudt.

Gaat hij daar nu nog wel tijd voor hebben, vroegen wij ons af. De chef moet lachen als we het hem op de man af, en met een beverig stemmetje, vragen. “Natuurlijk ben ik niet van plan te stoppen met Culinaire Ambiance. Daarvoor vind ik het veel te leuk en staat het magazine mij veel te na aan het hart.”

Net wat we wilden horen. Go, chef!

Facebook comments