Gezocht: Taartenbakkers voor unieke wedstrijd

Schuilt er in jou een verborgen taartenbaktalent dat tot nog toe alleen maar door familie en vrienden werd gewaardeerd? Dan is hier je kans om heel België te veroveren met je creaties.

Het Belgische taartenmerk Tarte à moi is gegroeid uit het patisserie-atelier Les trois petits fours en heeft een assortiment taarten ontwikkeld dat door Delhaize verdeeld wordt.

Tarte à moi maakt het soort taarten dat gepassioneerde hobbykoks thuis ook maken: niet al té ingewikkeld met moeilijke recepten en gecompliceerde baktechnieken, maar met gebruik van goede ingrediënten. Simpel, maar lekker - home made op z’n best.

Het assortiment telt dit ogenblik een tiental verschillende taarten, maar er is beslist nog plaats voor eentje meer en dus gaat Tarte à moi op zoek gepassioneerde taartenbakkers.

De uitdaging is simpel: via een co-creatiewedstrijd gaat Tarte à moi op zoek naar een nieuw recept, een nieuwe taart, die dan een plaatsje krijgt in het permanente assortiment van Delhaize.

Heb jij een eigen recept van een taart die de vergelijking met het bestaande assortiment kan doorstaan? Dan moet je zeker deelnemen aan deze wedstrijd.

Deelnemen is erg simpel. In eerste instantie laad je tussen 6 en 26 maart je recept mét een duidelijke foto van je creatie op via de website www.tarteamoi.be

Een vakjury maakt uit de inzendingen een shortlist met de 3 aantrekkelijkste taarten. Die zullen dan, drie weken lang, daadwerkelijk te koop zijn in Delhaize zodat het publiek kan proeven welke van de drie nu de lekkerste is.

Uiteindelijk beslist het publiek via een votingsysteem welke van de drie genomineerde taarten permanent zal worden opgenomen in het assortiment. Voor de winnaar blijft het overigens niet bij eeuwige roem: hij of zij krijgt een fantastisch tuinfeest aangeboden.

Facebook comments