Duvel en carnivoren: extra ‘sparkle’ op Antwerpen Proeft

Brouwers, butchers en pitmasters: het is een perfecte festivalmatch en dat zullen de bezoekers van Antwerpen Proeft geweten hebben. Brouwerij Duvel Moortgat, gastheer van dit festival, heeft grootse plannen.

Van vrijdag 28 april tot en met maandag 1 mei zijn de brouwers opnieuw van de partij op het populaire Antwerpse foodfestival. Dit keer staat ‘beer and food pairing’ heel toepasselijk in de kijker.

Voor het matchen van speciaalbieren met gerechten doen de mannen uit Puurs beroep op talent uit eigen huis. ’t Is te zeggen, chefs die in de site Stadsbrouwerij De Koninck voor extra spice & smoke zorgen.

Chef Bert-Jan MICHIELSEN van The Butcher’ Son zal op vrijdag en zaterdag samen met partner in crime Luc DICKENS voor prikkelende combinaties zorgen.

Daarna steken Jord ALTHUIZEN en Kasper STUART samen met Vadim VESTERS en Matthias JACOBS van Black Smoke nog een paar tandjes bij.

Deze BBQ-pitmasters zijn trouwens vanaf maart in een lange reeks te gast in Culinaire Ambiance. Kwestie van het vuur wat aan te porren.

Meer info op www.proeft.be

Facebook comments