De nieuwe Culinaire Ambiance ligt vanaf vandaag in de winkel!

Hier alvast een voorproefje van wat Culinaire Ambiance allemaal te bieden heeft in het zomernummer, dat vanaf vandaag in de winkel ligt!

Coverstory: Due generazione Giacomazza

Een nieuwe receptenrubriek waarin elke maand een nieuw koekje wordt bereid, leek hoofdredacteur Willem Asaert een goed idee. Hoe de eerste aflevering van dergelijke rubriek dan uiteindelijk resulteert in een coverstory met een Italiaanse pater familias en zijn twee zonen op de cover... Het gaat een pak sneller dan je misschien wel denkt. En dat idee voor die nieuwe receptenrubriek? Dat bleef. Biscotti occhi di bue is het eerste koekje in deze nieuwe reeks!

Vakantiespecial

Van Frankrijk naar Italië en uiteindelijk naar Schotland. Het lijkt wel het recept voor een reis waar wij gerust wat verlofdagen voor willen opgeven. Als die laatste al op zouden zijn of er een andere bestemming op de planning staat, is dat geen probleem. Deze maand meer dan twintig pagina’s vakantiespecial die je meeneemt naar Ardèche, Turijn en Islay.

Pit met Peter

Ketchup een ordinair condiment waar we beter onze neus voor ophalen? Helemaal niet. Sterrenchef Peter Goossens gaat er in deze aflevering van zijn rubriek ‘Pit met Peter’ mee aan de slag en toont aan waarom elke chef beter een fles in de koelkast heeft staan. En zijn favoriete merk, dat ontdek je hier ook.

Burgerspecial

Zeg nooit hamburger tegen gourmet burger. Het eerste doet eerder denken aan een slappe fast foodhap terwijl het tweede gastronomisch wel wat in zijn mars heeft. In deze burgerspecial zetten we de beste adresjes op een rij in ‘Evergreens geproefd’, voorzien Hendrik Dierendonck en Nicolas Wentein ons van toprecepten in ‘Van snuit tot staart’ en ontdek je ook wat je er het best bij kan serveren in ‘Tips van de sommelier’.

En verder nog…

Meer dan 30 recepten
Evergreen geproefd: gourmet burger
Recensies uit binnen- en buitenland
Lekkers van de Lady Chef
Tips van de sommelier: gourmet burger
Het Lekkerbekgehalte van… Tom Coninx
Van snuit tot staart: hamburger
Made by Wout: BBQ
Funky Food Factory (aflevering 2)
Veldslagen: Wim Schildermans blikt terug op zijn veldslag
Seafood Sundays: Centraal en Zuid-Amerika
NorthSeaChefs: Filip Claeys slaat lipvis aan de haak
NostalGuy: twee nieuwe, klassieke recepten
10 x wijn voor tijdens een zalige zomer
Het maandmenu met Seppe Nobels, Christer Elfving & Kenny Bernaerts

Facebook comments