De nieuwe Culinaire Ambiance ligt vanaf vandaag in de winkel!

Hier alvast een voorproefje van wat Culinaire Ambiance allemaal te bieden heeft in het aprilnummer, dat vanaf vandaag in de winkel ligt!

Coverstory: Nieuwe 'Old School' chef Michaël Vrijmoed

Alhoewel we graag met de eer zouden gaan lopen, kwam iemand anders met de titel Nieuwe 'Old School' Chef voor Michaël Vrijmoed. Wie dat deed en wat het begrip wil zeggen, komt aan bod in de coverstory van deze maand. Ontdek ook exclusief in voorpublicatie enkele recepten van Michaël uit zijn nieuw boek Vrijmoed.

Meet the expert: Wim Maes

Wat hebben Sergio Herman, Filip Claeys, Peter Goossens en andere Vicky Geunes'en, naast hun status als sterrenchef, met elkaar gemeen? Zij en nog zovele andere topchefs zijn klant bij ‘kruidentovenaar’ Wim Maes, deze maand onze expert aan het woord.

Van snuit tot staart

Gerijpt rundvlees vind je tegenwoordig ook al in de vleesafdeling van een doorsnee supermarkt. Een goede zaak, want de kwaliteit is echt wel beter. Maar hoe of waarom? Hendrik Dierendonck legt het ons haarfijn uit.

NostalGuy

Guy Van Cauteren, voormalig topchef van De Lijsterbes, heeft een heel eigen kijk op culinaire nostalgie. Die wil hij de komende maanden met ons delen aan de hand van recepten en anekdotes in deze nieuwe rubriek.

Made by Wout

Iedereen heeft wel een blik erwtjes en worteltjes in de voorraadkast staan. Maar in de handen van Wout Bru gaan deze – in dit geval vanzelfsprekend verse – ingrediënten geen tweede viool spelen.

En verder nog…

Meer dan 30 recepten
Seafood Sundays: de mediterrane keuken
Evergreen geproefd: paella
How to: vermout van eisbockbier
Recensies uit binnen- en buitenland
Lekkers van de Lady Chef
Tips van de sommelier: paella
ABChocolade, deel 3
Ambiance in de wijk 2060: Antwerpen-Noord, deel 3
Het Lekkerbekgehalte van… Kamagurka

Facebook comments