5 redenen waarom kaviaar dé luxefoodtrend van 2017 wordt

Steeds meer mensen kunnen van de unieke smaak van deze fris-zilte lekkernij genieten. 5 redenen waarom Culinaire Ambiance kweekkaviaar naar voor schuift als dé luxefoodtrend voor 2017.

1.
Het duurt circa 10 jaar vooraleer een steur eitjes draagt. De productie van kweekkaviaar is na het wereldwijde visverbod op wilde steur eindelijk op kruissnelheid. De toegenomen productie zorgt voor stabiele, toegankelijke prijzen.

2.
Door de kwaliteitscontrole smaken de eitjes van kweeksteuren even goed en vaak beter dan die van wilde steur.

3.
De productie van kweekkaviaar is internationaal gereglementeerd, gecontroleerd en traceerbaar waardoor het risico op fraude en namaak gevoelig gedaald is.

4.
De productie is dusdanig toegenomen dat kwekers steuren terug uitzetten in de vrije natuur om visbestanden te herstellen. Meer en meer kweekkaviaar is resultaat van duurzame en/of bio-aanpak.

5.
Wie nu een abonnement neemt op Culinaire Ambiance, krijgt een potje kaviaar ter waarde van €37 gekoeld thuis geleverd. Door deel te nemen aan onze wedstrijd maakt u tevens kans op 1 jaar lang gratis kaviaar.

Lees alles over kaviaar, abonnementsactie en wedstrijd in het decembernummer, vanaf dinsdag 29 november in de winkel.

Facebook comments